Kever Winter Festijn

Kom 4 en 5 januari 2025 van 10:00 tot 17:00 genieten van meer dan 200 Kevers, Volkswagen busjes en buggies, tijdens het Kever Winter Festijn in de Autotron van Rosmalen. Geniet ook van meer dan 100 bedrijven stands op de zeer groots opgezette onderdelenmarkt en natuurlijk de hobby stands waar hobbyisten hun onderdelen verkopen. Ook zijn er VW specialisten aanwezig met het mooiste Kever aanbod, maar ook tal van merkenclubs en natuurlijk ontbreekt de Cool Room niet op de bovenverdieping. Buiten rondom het Expodome van het Autotron staan ook weer vele VW’s op de showpaddocks! Ben jij in het bezit van een Aircooled VW en/of New Beetle bestel dan een gratis showautoticket in de ticketshop! Dit is geldig voor de toegang van 1 auto. Bestuurder en passagier(s) hebben nog een entreeticket nodig. (Beperkt aantal gratis showtickets beschikbaar. OP=OP!)

 

 • SHOWPADDOCK

  Een groot deel van de bezoekers hebben de gewoonte om met hun Kever, VW bus, Porsche of andere luchtgekoelde wagen naar de beurs te reizen, ook al is het dan hartje winter. Op beide dagen op de showpaddocks rondom het Expodome van het Autotron staan ook weer vele VW’s. Ben jij in het bezit van een Aircooled VW en/of New Beetle dan maak je aanspraak op een gratis showticket! Dit is geldig voor de toegang van 1 auto. Bestuurder en passagier(s) hebben nog een entreeticket nodig. Er is maar een beperkt aantal gratis showtickets beschikbaar, OP=OP!

 • WIN EEN KEVER!

  Net als de vorige edities is er deze editie ook weer een Kever die je kunt winnen! Wil je kans maken en er daadwerkelijk met de Kever vandoor gaan, dan kun je voor €1 een lot kopen! Hoe meer loten je koopt des te groter de korting wordt. Deze actie is in samenwerking met Keverland. Lees meer.

 • COOLROOM

  Zoals ieder jaar zal ook het Europese magazine van Nederlandse bodem AirMighty Megascene groots aanwezig zijn op het Kever Winter Festijn. Gelijk aan voorgaande jaren staan zij op de eerste verdieping en wel in 'The Cool Room’. 

   

 • RC DEMO SHOW

  Tijdens deze RC Demo Show kunt u zich opmaken voor een masterclass racen met radiobestuurbare auto's (in dit geval Kevers). Van indrukwekkende Off-Road avonturen tot verbluffende stunts, tijdens de RC Demo Show komt het allemaal voorbij. Leun achterover, geniet en ontspan terwijl u kijkt naar radiografische stuntauto's die een echte show weggeven!

 • BUS WINTER FESTIJN

  Tijdens het Kever Winter Festijn kan je ook diverse luchtgekoelde VW Bussen vinden, zowel binnen als buiten. Van de T1 tot de laatste lucht gekoelde Volkswagen bus T3. De bussen staan er in elke kleur en vorm, van gele camper variant tot paarse pick-up.

 • BUGGY WINTER FESTIJN

  Tijdens het Kever Winter Festijn kan je ook diverse Volkswagen buggy’s zien, zowel binnen als buiten. Van strand buggy’s tot race buggy’s, elke vorm buggy met een Kever chassis is er te zien.

 • BEDRIJVEN STANDS

  Kever Winter Festijn kenmerkt zich door een zeer groots opgezette onderdelenmarkt. Professionele handelaren vanuit geheel Europa bieden hun onderdelen aan. VW onderdelen natuurlijk, maar ook auto poetsmiddelen, t-shirts en andere hebbedingetjes zijn er te vinden. 

 • HOBBY STANDS

  Naast de stands voor bedrijven, is ook gedacht aan hobbyisten die een kleine hoeveelheid onderdelen willen verkopen. Hiervoor hebben we een aparte stands waar de hobbyisten hun spullen te koop aan kunnen bieden. 

<

NIEUWS

FOLLOW US:

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER